GUIA DE RECURSOS EDUCATIUS CURS 17/18


Ja podeu consultar, des d’avui mateix, el dossier d’activitats que els Serveis de Recursos Educatius de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut ha preparat per al curs 2017-18 per a tots els centres educatius de la Garrotxa.

Aquest servei, que es va iniciar el curs 1997-98, s’ha convertit en un referent a nivell educatiu comarcal i l’any passat, per exemple, va rebre més de 1.700 sol·licituds.

Les sol·licituds però, només es podran fer a partir de l’1 de setembre amb l’aplicatiu que s’ha utilitzat durant els darrers cursos.

Com sempre, les noves activitats estan subratllades amb color groc per facilitar la tasca de programació dels tutors, mestres i professors. Des de l’IME s’intenta cercar i oferir activitats que facilitin la innovació als centres educatius aportant visions diferents de diverses temàtiques.

Com l’any passat, des del mateix aplicatiu també es poden realitzar les valoracions, un cop realitzades les activitats. Aquests gest és molt important per tal que els serveis de l’IME puguin revisar, actualitzar i millorar l’oferta d’activitats. Aprofitem l’oportunitat per recordar a tots els professionals que el projecte està en contínua revisió i que poden fer aportacions de tota mena per tal de millorar el servei.

BON ESTIU!

post-lab2