CELEBREM EL NADAL AMB LES FAMÍLIES


Celebrem el Nadal

A l’escola bressol de Sant Miquel, com a totes les escoles bressol municipals, vam celebrar la festa del Nadal amb les famílies.

Com cada any en aquestes dates per celebrar les festes i l’acabament del primer trimestre ens trobem amb totes les famílies de l’escola i fem una xocolatada plegats.

Aquest últim dia del trimestre, a l’escola fem cagar el tió al matí amb tots els infants. Això és possible gràcies a la col·laboració de l’ AMIPA i les famílies, que ens ajuden perquè el tió cagui material didàctic, joguines, contes,… per l’escola. Els dies previs a la cagada del tió expliquem el conte, cantem cançons i posem menjar al tió i els infants ho viuen amb molta il·lusió i entusiasme.

I a la tarda les famílies de l’escola venen a menjar xocolata desfeta, és una festa on hi estan tots convidats pares, mares, avis, tiets, germans i germanes, etc. Una de les finalitats d’aquesta trobada és fomentar les relacions entre les famílies, els infants i les educadores, tot compartint moments de relació que ens ajuden a crear vincles de respecte i confiança entre tots i totes mentre passem una estona agradable.

El fet de poder compartir aquests bonics moments i fer aquestes trobades, fa que els adults puguin viure l’escola amb els seus fills donant seguretat als infants.