Cicle de tallers per a famílies amb fills i filles de 12 a 18 anys


Us presentem un nou cicle de tallers destinat a famílies amb fills/es entre 12 i 18 anys. Després de finalitzar el  curs “Créixer en Família” on hi van participar mares i pares amb fills de 12 a 16h, l’IME va recollir la voluntat compartida per moltes famílies de poder ampliar aquestes jornades d’acompanyament. És per aquest motiu que s’ha decidit oferir un nou cicle de tallers, gratuït i obert a tothom, de dues sessions amb els adults i una última compartida entre joves i adults.

 

En aquests tallers, es crearà un espai de comunicació i de reflexió sobre temes que ens preocupen i ens ocupen als adults que tenim fills i filles adolescents. Tindrem un primer taller: “Control vs confiança: com aconseguir que els nostres fills/es confiïn amb nosaltres” on veurem estratègies i eines que ens poden facilitar que els nostres fills/es comptin amb nosaltres davant de qualsevol situació que es puguin trobar, per difícil que sigui.

 

La temàtica del segon taller, el triarem entre els assistents, segons les prioritats i necessitats que tinguem. Les possibilitats que s’ofereixen són:

“La sexualitat i l’afectivitat a l’adolescència”

“Noves tecnologies: com gestionar-les?”

 

En l’última sessió ens trobarem adults i adolescents i treballarem “Què necessitem els uns dels altres?”. Serà un espai de reflexió i debat on buscarem una major comprensió i diàleg entre els adults i els joves. A vegades, la incomprensió ens allunya i ens dificulta la relació; poder-nos comunicar en un espai segur i respectuós ens pot obrir les portes a una nova forma de comunicar-nos i relacionar-nos.

 

Com participar-hi? Si vols venir, envia un correu electrònic amb el teu nom i telèfon a l’adreça: ime@olot.cat

Dates de realització: 28 de març, 2 de maig i 23 de maig de 19h a 21h.

Lloc de realització: Institut Municipal d’Educació (IME) Av. Sant Joan de les Abadesses, 20-22, Olot.

No de places: 20 (s’assignarà la plaça respectant l’ordre de la data de la inscripció al programa).

Inscripcions: fins al 21 de març

Preu: gratuït. No té cap cost per a les famílies. Programa finançat per l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot.