CRÉIXER EN FAMÍLIA, cicle de tallers per a famílies amb fills i filles de 0 a 3 anys


I si els nens i nenes vinguessin al món amb un manual d’instruccions? Quants cops, com a  pares i mares, ens hem preguntat si som els únics que ens sentim insegurs? Si hi ha altres maneres d’educar?

Ser pares i mares avui dia no és un paper fàcil, ni hi ha un manual únic que serveixi per enfocar amb èxit la tasca educativa de les famílies. Són molts els reptes que s’han d’afrontar i diferents les circumstàncies que envolten cada família.

Créixer en família” és un programa formatiu dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l’objectiu de potenciar el seu reconeixement i la seva confiança. Es dona un espai de comunicació entre pares i mares interessats a conèixer aspectes que puguin influir de manera positiva en l’educació i en el desenvolupament dels seus fills i filles i conviden a reflexionar sobre les seves experiències.

Aquest curs va dirigit a famílies amb fills i filles de 0 a 3 anys, i consisteix en un cicle de 6 sessions de dues hores, els dimecres de 6 a 8h de la tarda, i per videoconferència: 2, 9 i 16 de desembre, 13, 20 i 27 de gener.

Seran uns tallers on els pares i mares reflexionaran i intercanviaran vivències sobre l’educació dels seus fills i filles, guiats per una professional experta en la formació de famílies que els donarà eines per a la criança positiva.

Les inscripcions estan obertes i són gratuïtes, ja que és un programa finançat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Per a qualsevol dubte o qüestió us podeu adreçar a l’Institut Municipal d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot: ime@olot.cat, tel: 972 27 00 49.