Descobrint l’entorn de l’escola


DESCOBRINT L’ENTORN DE L’ESCOLA

20171107_111818Els infants des de molt petits senten curiositat pel món que els envolta. És per això que no ens podem limitar a oferir-los experiències a l’interior de l’escola. Les sortides a l’entorn són propostes molt significatives pels infants, ja que es fan preguntes, busquen respostes, i els ajuda a entendre i comprendre el medi natural. 20171023_104609

A l’Escola Bressol de Sant Pere Màrtir, l’entorn proper ens ofereix múltiples oportunitats de descoberta. Així doncs sempre que podem, realitzem sortides als voltants de l’escola.

A part de passejar pel barri, fem excursions a la muntanya que està a 5 minuts de l’escola, aconseguint així un contacte directe amb la natura.

Descobrim plantes i animals, recollim diferents materials que ens serviran més endavant per manipular, observar i  jugar a l’aula ( fulles, pals, sorra, glans,… ).   Toquem les fulles i les plantes, sovint molles, trepitgem el terra mullat que ens fa relliscar, ens embrutem, ens mullem  i sobretot observem i parlem del que anem trobant pel camí.

Ens sentim així propers a la natura ja que conèixer-la… és estimar-la.