ESTIU RIU 2020 INFORMACIÓ.


Des de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot estem acabant de preparar l’oferta d’activitats d’Estiu Riu 2020.

Tot el procés ha patit un retard considerable per poder ajustar-nos a les noves normatives provocades per la Covid-19. Cal dir que encara estem pendents de la normativa´oficial i específica per a Casals d’Estiu que la Generalitat de Catalunya assegura que en breu farà pública.

Malgrat el risc zero no existeix des del moment que sortim de casa, estem fent tot el possible per poder oferir unes activitats de lleure educatiu amb el màxim de qualitat i amb el màxim de seguretat per a tothom. Serà un Estiu diferent per a tothom i en tots els sentits. La situació en obliga a canvis, limitacions però també ens dona l’oportunitat d’oferir a infants i joves activitats educatives molt interessants i necessàries. Tenim moltes ganes de retrobar-nos amb els infants i joves.

Ben aviat us informarem de les activitats disponibles, de les noves condicions i també  del calendari d’inscripció i d’inici de les activitats.

Agraïm la vostra paciència i comprensió.

Seguiu-nos a la pàgina web i a twitter @olotciutatedu per tenir la informació de primera mà i per estar al cas de la nova Guia “Activa l’Estiu” on trobareu les activitats d’aquest Estiu Riu 2020.

Salut i bon estiu.