FESTA DE L’AFA DE LES ESCOLES BRESSOL


Diumenge passat l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de les Escoles Bressol Municipals d’Olot va organitzar la festa d’estiu coincidint amb el final de curs.

La festa es va fer al gimnàs de l’Escola del Morrot on la Companyia Gra de Sorra va explicar 3 contes i unes endevinalles que van captar l’atenció de tots els infants. A continuació van sortir al pati on els esperaven unes piscines i diferents recipients per resfrescar-se.

I per finalitzar la festa van berenar, provant les delicioses coques portades per les famílies.

És la segona festa que organitza aquest curs l’AFA, associació en la qual tots els pares i mares dels infants de les Escoles Bressol municipals hi participen. Permet trobar-se amb altres famílies que tenen fills i filles de la mateixa edat, compartir una tarda, jocs, converses, tertúlies, rialles, interessos i inquietuds.

Cada any s’acomiaden famílies de la junta de l’AFA perquè els seus fills/es ja van a P3, així que animem a totes les famílies que vulguin formar part de la junta de l’Associació es posin en contacte amb les Escoles Bressol.

Aprofitem per desitjar a tots els infants que començaran P3 un bon estiu i una bona entrada a l’escola d’Educació Infantil de Segon Cicle i donem les gràcies a totes les famílies que n’han format part i que s’acomiaden !!