FESTA FI DE CURS A LES ESCOLES BRESSOL


FI DE CURS A LES ESCOLES BRESSOL

El curs 2018-19 es va acabar el divendres 19 de juliol a les Escoles Bressol Municipals d’Olot, i es va celebrar amb una festa amb les famílies i equips educatius a cada escola.

Podem dir que acabem el curs amb bones sensacions pel que hem viscut i pel que vindrà, amb una barreja de tristesa per acomiadar els més grans, que ja començaran a P-3, i d’alegria per la nova etapa que comencen, i de retrobament amb els més petits el curs vinent.

Al llarg del curs hem compartit vivències, experiències, moments, trobades, somriures que es converteixen en un munt de records  i aprenentatges que sempre quedaran gravats al nostre cor.

Les quatre Escoles Bressol,  vam fer una festa per acomiadar-nos tots/es junts, infants, famílies, pares, mares, àvies i avis, germanes i germans,… on vam compartir una bona estona amb converses, rialles i jocs. Per acabar la festa tothom va portar alguna cosa per menjar o beure que vam compartir fent un berenar-sopar.

A l’Escola Bressol de Sant Pere Màrtir, les educadores van representar el conte de  La geganta Marcelina per a totes les famílies, i van ballar els cabeçuts i cavallets de Montolivet.

A l’Escola Bressol de les Fonts van portar per sorpresa els gegants del barri i la xaranga, i tot fent cercavila van celebrar una festa major amb totes les famílies.

A l’Escola Bressol del Morrot unes àvies molt animades van explicar el conte de La Rateta presumida (adaptació) al gimnàs de l’escola del Morrot, i tot seguit van fer un  berenar-sopar a l’espai del cobert.

A l’Escola Bressol de Sant Miquel van convertir el jardí en una platja, tothom havia de venir vestit de platja!, les educadores van fer un petit xou per a les famílies, ballant cançons de l’estiu, i van organitzar diferents espais de joc: volei-platja, xiringuito, etc.

Esperem que l’etapa viscuda a les Escoles Bressol hagi estat una experiència única, tant per als petits com per a cada una de les famílies, que us emporteu un bocí dels bons moments i desitgem que tot allò après ho porteu sempre amb vosaltres. Bon estiu a tothom, i a reveure,

Moltes gràcies per tot!

 

“Tot allò que rebem en els primers anys de vida són tresors que ens queden a les butxaques durant tota la vida.” Alfredo Hoyuelos