JA PODEU CONSULTAR LA GUIA D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS- 5: PM


Ja s’ha posat a disposició de les famílies de la ciutat una nova “Guia d’Activitats Extraescolars 5:PM”. Per setè any consecutiu, l’Ajuntament d’Olot, a través de Dinàmig, ha editat aquesta publicació perquè la mainada i els/les joves, conjuntament amb les seves famílies puguin conèixer i escollir, entre tots, les activitats extraescolars  del curs escolar 2019-2020.

La guia d’enguany compta amb la participació d’empreses i entitats que ofereixen més d’una trentena de propostes. Van des d’arts escèniques i dansa, arts plàstiques, esports, robòtica educativa, idiomes, activitats informàtiques i mecanografia, música… a més d’activitats de suport a l’estudi adreçades a infants i joves.

La guia té dos objectius: d’una banda, agrupar la informació per facilitar la selecció a tota la família, i per l’altra, reconèixer les entitats i empreses que ofereixen a la ciutat un ampli ventall d’opcions d’activitats formatives de qualitat que complementen l’educació i el lleure dels nens i joves d’Olot i comarca.

La guia inclou unes pàgines per dibuixar i pintar amb el “Quadern Escorniflant” on es treballen tipografies presents al barri vell, i un dibuix per pintar de l’artista Tavi Algueró.

La podeu consultar aquí GUIA 5PM.

RECORDEU QUE ÉS MOLT IMPORTANT FER PARTICIPAR ALS NENS/ES I JOVES EN L’ELECCIÓ DE LES ACTIVITATS I QUE SEMPRE S’HA DE RESERVAR UN TEMPS PER AL LLEURE, EL JOC LLIURE I EL DESCANS, ASPECTES BÀSICS PER AL DESENVOLUPAMENT DELS INFANTS I JOVES.

Per facilitar la consulta també trobareu fins a l’inici del curs un bànner al lateral de la nostra pàgina web.