JORNADA D’EDUCACIÓ INFANTIL


Aquest any es celebra la 4a Jornada d’Educació Infantil de la Garrotxa, que organitza el Grup de treball de La Garrotxa «La petita infància, debatre i compartir» i l’Associació de Mestres Rosa Sensat, i que es durà a terme a Olot amb el suport de l’IME.

Jornada:

L’ACCIÓ DE L’INFANT. COM HO FA PER CONÈIXER?

Dissabte 19 de maig de 2018, de 9 a 14 hores
Sala El Torín.

Volem reflexionar sobre el paper de l’adult en relació als processos de descoberta de l’infant a l’Escola Bressol. Com acollim l’acció i el joc de l’infant, divers en llenguatges i maneres de comprendre tot allò que l’envolta.

La imatge d’infància que volem ens parla d’un infant que és constructor d’identitat, pensament i coneixement. L’acompanya un adult que observa i escolta amb respecte, des de la confiança en les capacitats de l’altre.

PROGRAMA

9.15 – 9.30 h
Acollida

9.30 – 10 h
Benvinguda a càrrec de Josep Berga i Vayreda, regidor d’educació de l’Ajuntament d’Olot, i de l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

10 – 11 h
L’infant capaç
Alidé Tremoleda Panyella, educadora i coordinadora de l’Espai Malaika joc i formació, assessora i formadora. Realitzant la formació de pedagoga Pikler a l’Institut Pikler-lòczy de Budapest

11 – 11.30 h
Pausa-Esmorzar

11.30 – 13 h
Tres processos, tres mirades
EBM el Melic, Les Planes
EBM El Tren, Girona
La Bressola, Escoles associatives de Catalunya Nord

13 – 14 h
Visita a l’Escola Bressol Municipal de Les Fonts, d’Olot.

Inscripcions obertes al web de l’Associació de Mestres Rosa Sensat: http://www2.rosasensat.org/pagina/jornada-a-olot

Preu jornada: 20 € socis, 25 € altres