Jornades de portes obertes a les Escoles Bressol Municipals i a la Llar de Sant Roc


Seguint amb el procés de preinscripció escolar, els centres han previst jornades de portes obertes per donar a conèixer els seus espais. Cal contactar amb cada escola per inscriure’s a les sessions.

Les Escoles Bressol Municipals d’Olot i la Llar d’infants de Sant Roc portaran a terme sessions de jornades de portes obertes per donar a conèixer les instal·lacions i centres aquest mes d’abril.

Seguint les mesures de prevenció i seguretat arran de la COVID-19, es faran en grups de màxim de 10 persones, acompanyades del personal de l’escola bressol.
És imprescindible contactar amb cada centre per poder-se inscriure a la jornada de portes obertes corresponent.
,A les sessions de portes obertes només hi poden assistir un membre de la família, sense infants, és obligatori l’ús de mascareta en tot moment i mantenir la distància de seguretat de 1,5m entre els assistents.
Als accessos a les instal·lacions es prendrà la temperatura corporal i caldrà fer ús del gel hidroalcohòlic.

Preinscripció curs 2021 – 2022El procés de preinscripció pel curs 2021 – 2022 pels infants nascuts el 2019, 2020 i 2021 es portarà a terme del 10 al 21 de maig de forma telemàtica a través de la web de l’Ajuntament d’Olot i de l’Àrea d’Educació i Joventut.

De l’11 al 21 de maig es realitzarà de forma presencial, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot-Casal Marià, en horari de 08.00 a 17.30 h. Caldrà  reservar cita prèvia a partir del 3 de maig a través del web www.olot.cat.

Per més informació, qüestions o dubtes es pot consultar amb l’Àrea d’Educació i Joventut d’Olot al telèfon 972 27 00 49 o a educacio@olot.cat.