LA CIUTAT REP ELS/LES NOUS/VES MESTRES I PROFESSORS/ES


Ahir, 30 d’octubre de 2018, es va celebrar a la Sala Gussinyé de l’Ajuntament d’Olot la Sessió de Rebuda a les persones que aquest any s’incorporen als diferents centres educatius de la nostra ciutat.
Aquesta és una iniciativa que s’ha celebrat per primera vegada a la nostra ciutat i que l’IME vol instaurar cada curs, a partir d’ara, com una bona pràctica de Ciutat Educadora.
Va ser un acte senzill però important per donar la benvinguda i també per posar al servei d’aquests/es professionals del camp de l’Educació, l’IME i la resta de serveis de l’Ajuntament d’Olot. Tant el Regidor d’Educació, Pep Berga, com el Director de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut (IME), Pep Compte, van explicar els principals serveis, els projectes educatius de la ciutat i van presentar els tècnics/ques de referència.
Els/les assistents es varen presentar i també van exposar algunes de les seves preocupacions o dificultats i la seva visió de l’arribada als centres educatius i a la ciutat.
Des de l’IME considerem que és important crear xarxa, compartir objectius i inquietuds i posar cara a les persones que s’incorporen de nou a la comunitat educativa.
Benvingudes i benvinguts a la Comunitat Educativa de la ciutat d’Olot