LA GARROTXA RESPIRA EDUCACIÓ


Durant el curs 2016/17 l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot (IME) ha augmentat el nombre de Recursos Educatius que ofereix a tots els centres educatius de la comarca i ha aconseguit arribar a més infants i joves que mai.

El projecte de Recursos Educatius és la guia de referència de les activitats pedagògiques que tenen lloc a la Garrotxa. Enguany, quaranta centres educatius de la comarca han participat com a mínim en alguna de les 178 experiències educatives que proposava la guia.

Durant el curs 2016/17 l’IME ha rebut més de 1.642 sol·licituds que s’han realitzat amb un alt índex de satisfacció per part dels docents. Més enllà del creixement continuat i progressiu que experimenta el projecte, cal destacar la qualitat de totes les propostes que s’hi presenten. El compromís, el rigor i la predisposició de totes les entitats i professionals que hi col·laboren és determinant per explicar-ne l’èxit.

La comarca, una vegada més, demostra el seu compromís amb l’educació oferint un munt d’activitats de temàtiques d’allò més diverses i que durant el curs passat van registrar més de 40.000 participants. Això representa que, com a mínim, cada alumne/a infant o jove de la comarca ha participat en dues activitats del Projecte de Recursos Educatius.

Des de l’IME som conscients que la ciutat o el poble i el seu entorn ens proporciona experiències i vivències que incideixen al llarg de tota la vida i configuren en certa mesura la forma de ser de cadascú de nosaltres. És per això, que des de l’IME estem acabant de definir la guia del curs 2017/18 per tal d’assegurar l’equilibri i la cohesió social  facilitant que aquestes experiències i vivències positives puguin arribar a tots els escolars i estudiants.