L’Escola Municipal d’Expressió obre matrícula per al curs 2020-21


L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot inicia el 14 de setembre el període de matriculació per al curs 2020-21. Fins al 27 de setembre hi ha temps per apuntar-se a les diferents propostes. Com a novetat, l’EME ofereix tallers per provar de forma gratuïta les diferents especialitats.

 

L’Escola Municipal d’Expressió presenta per al proper curs una àmplia programació amb moltes especialitats, algunes ja consolidades però també amb novetats com un taller de creacions tèxtils, sessions sobre l’art de parlar bé en públic, el taller FamiliArt, expressió Corporal i plàstica i els monogràfics de cuina creativa.

 

De cara al proper curs, que s’iniciarà a l’octubre, l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot proposa un ventall ampli d’activitats amb 23 propostes que aniran a càrrec d’un equip format per 15 docents. L’objectiu de l’EME és que el centre sigui molt divers en quant a horaris i especialitats per tal que el públic de qualsevol edat, hi pugui trobar alguna activitat formativa del seu interès.

 

Totes aquestes activitats es poden consultar a la pàgina web que l’EME acaba d’estrenar. A http://escolaexpressio.olot.cat/ s’hi pot trobar informació de la programació del proper curs, a més de com fer la inscripció i la trajectòria de l’escola, entre altres.

Com a novetat, aquest any, l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot ofereix la possibilitat de participar d’un seguit de tallers promocionals per tal de poder conèixer de primera mà algunes de les especialitats proposades en la programació del curs 20/21. Tindran lloc els dies 2 i 3 de setembre a la tarda, són gratuïts, i es proposen com a tast del que s’oferirà durant el període escolar. Cal inscripció prèvia enviant un correu a escolaexpressio@olot.cat

Algunes de les activitats són: explorart, interpretació i màgia, il·lustració i còmic, l’art del teatre, scrapbooking, l’art de parlar bé en públic o expressió corporal i plàstica. Per consultar els horaris es pot fer al web de l’EME.

Per formalitzar la matrícula per a qualsevol de les especialitats de l’Escola Municipal d’Expressió per al proper curs, es pot fer mitjançant la pàgina web www.escolaexpressio.olot.cat o bé trucant al 972266847 o de manera presencial demanant cita prèvia. L’escola està ubicada a Av. Sant Joan de les Abadesses, 20-22 i la trobareu oberta de dilluns a divendres en horari de 4 de la tarda a 2/4 de 8h del vespre.

Clica sobre la imatge.