Molt bones festes, molt bon 2021, i molta llum!


Lluèrnia 2020

Lluèrnia 2020

Finalment, arribem al final de trimestre. Ara mateix costa recordar com ens el miràvem a principi de setembre, amb totes les pors i incerteses. El cert és que no ha estat senzill, però la comunitat educativa, de la que tots els ciutadans i ciutadanes d’Olot en sou també protagonistes, ha donat una lliçó de constància, de perseverança, de compromís amb l’educació. Tot el que podem fer és donar-vos les gràcies.

Ara venen dies de repòs, ben merescut. No podrem gaudir-los com altres anys, però sempre hi haurà un moment per llegir, per conversar, per gaudir de la natura, per tastar neules i torrons, per cantar nadales… Aprofiteu aquestes petites estones de llum amb les persones que més estimeu. Apreneu d’elles, i deixeu que aprenguin de vosaltres. Això també és educar: això és, sobretot, educar.

Aprofitem l’avinentesa per informar-vos que l’IME, l’Institut Municipal d’Educació i Joventut, desapareixerà aquest 31 de desembre. A partir de l’1 de gener serem l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot. Els primers mesos potser veureu que els tècnics anem una mica de bòlit amb l’adaptació, però en principi aquest canvi ha de ser positiu a l’hora d’afavorir la transversalitat de les polítiques públiques municipals, entre les que l’Educació seguirà sent una prioritat. Més enllà d’això, a vosaltres no hauria d’afectar-vos el canvi.

I, res, acabem: des de l’IME volem sumar-nos a les felicitacions que segur que tots i totes heu anat rebent aquests dies. Dedicar un moment a pensar què escriurem, quina imatge posarem i a qui li enviarem, fa que dediquem uns instants a pensar en tota aquella gent amb qui tenim vincle, sigui pel tema que sigui. I tenir vincle és important per conviure, construir i avançar. Per educar.

Amb els millors desitjos de felicitat per totes i tots vosaltres, molt bones festes, molt bon 2021, i molta llum!