NOVA EDICIÓ DEL PREMI JOVES I MÉS. Alumnes de 4t ESO.


A partir d’avui mateix ja es poden presentar les sol·licituds per participar al premi JOVES I MÉS 2021

Aquest premi té per objectiu valorar la tasca que realitzen els i les alumnes durant la seva escolarització a l’ESO i sobretot la seva participació activa en la vida de la ciutat i la comarca.

L’Ajuntament d’Olot premiarà a un màxim de 10 joves dels instituts d’Olot amb l’objectiu de potenciar i reconèixer l’esforç personal dels/les alumnes en l’àmbit escolar, valorar l’esperit emprenedor, la coherència i el compromís amb la ciutat. No es donarà el premi forçosament als millors expedients acadèmics sinó que es tindran en compte altres aspectes relacionats amb la trajectòria de l’alumne i la seva relació amb la ciutat i la comarca.

El premi consisteixen en una estada de cinc dies, del 23 al 27 d’agost, a l’equipament d’educació ambiental i científica, MónNatura Pirineus a les Planes de Son. Inclou les despeses de viatge, l’estada i la manutenció. També inclou activitats de lleure, natura i ciència que es realitzaran en el mateix equipament durant l’estada. Els joves estaran en tot moment acompanyats d’un monitor/a.

El premi s’adreça a tot el jovent dels instituts d’Olot que hagi cursat estudis de 4t d’ESO durant el curs 2020/2021.

Podeu veure les bases a: CLICA!