COMISSIÓ D’ALUMNES


COMISSIÓ D’ALUMNES DE CEM.

La Comissió d’alumnes funciona com una de les Comissions del Consell Escolar Municipal. Malgrat ser de caràcter local és un òrgan participatiu on hi ha representats els joves de tots els Instituts de la Comarca i el PQPI.

Es dinamitza des de l’Ideal-OJG i ha esdevingut un grup estable de creació d’activitats, de reflexió i de referència per a les activitats culturals i socials per als joves.

Els joves que la formen poden ser delegats o no dels Instituts i està oberta a qualsevol jove que hi vulgui participar.

Aquesta comissió és l’encarregada d’organitzar la Jornada de Delegats i la Festa de Sant Tomàs d’Aquino, festa dels estudiants.

A banda d’organitzar aquests actes la Comissió també treballa i reflexiona sobre els temes proposats pel CEM i recull l’opinió dels joves de la comarca per traslladar-la al plenari del CEM.

A més a més aquest grup de joves fa la funció d’altaveu de tots els actes, activitats i programacions que es realitzen des de l’Ideal-OJG i actuen com a ambaixadors/es.

Es reuneix regularment cada setmana del curs escolar. El punt de trobada és rotatiu ja que es celebra una reunió a cadascun dels centres participants i a l’IDEAL-OJG.

A banda d’organitzar els actes anomenats anteriorment la comissió és un espai i un temps per plantejar qualsevol tema que preocupi o animi els joves garrotxins.

La comissió està dinamitzada i té el suport tècnic de l’IME i de l’IDEAL-OJG.

COL·LABORA:

IMG-20160130-WA0029

20160129_212252