RECONEIXEMENT ALS GUANYADORS DEL PREMI “JOVES I MÉS 2017”


L’Ajuntament d’Olot va acollir aquest dissabte 3 de juny l’acte de reconeixement als guanyadors del Premi “JOVES I MÉS 2017”. Els 10 alumnes de 4t ESO van signar en el Llibre Jove d’Honor de la Ciutat i van rebre el certificat que els acredita com a guanyadors i que els permetrà gaudir, el mes d’agost, d’una estada de cinc dies a l’equipament d’educació ambiental i científica, MónNatura Pirineus de Planes de Son.

Els estudiants premiats han estat:

– Cora Coll Solà- (Ins. Montsacopa)
– Joana Cots Costa- (Ins. Bosc de la Coma)
– Anna Garnatxe Corbalan- (Ins. Cor de Maria)
– Marta López Plana- (Ins. Montsacopa)
– Laura Montanyà Coll- (Ins. Escola Pia)
– Nil Palomé Bartrina- (Ins. Escola Pia)
– David Pujol Morera- (Ins. Cor de Maria)
– Ariadna Solivar Boix- (Ins. Garrotxa)
– Mila Vidal Rubirola- (Ins. Petit Plançó)
– Xi Zheng Zhu- (Ins Garrotxa)

L’acte, que va tenir lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot, va començar amb la intervenció de Turina Castañer Vilà, en representació dels JOVES I MÉS 2016. A continuació, el regidor d’Educació, Jaume Mir, va felicitar els premiats. Mir, va afirmar que “el jurat ho va tenir molt difícil per escollir els guanyadors a causa de l’alt nivell de l’expedient acadèmic i per les activitats socials, culturals i de voluntariat que desenvolupeu”. De la seva banda, el primer tinent d’alcalde Pep Berga, va felicitar els joves “per la trajectòria que us ha fet mereixedors dels premis i pels valors que aporteu a la nostra ciutat”. Berga va afegir que “sou un orgull per als vostres familiars que avui ens acompanyen a la sala, per als responsables del vostre institut i com a Ajuntament i com ciutat també ens sumem a aquesta satisfacció”.

Una fotografia de grup amb els joves guanyadors del Premi “Joves i Més 2017” i amb els premiats d’anteriors edicions va finalitzar l’acte, que va omplir de familiars, amics i responsables de centres educatius la sala de plens de l’Ajuntament d’Olot.

Aquí podeu veure un vídeo de l’acte.

JovesiMes2017_ JovesiMes2017_2_