Tothom ja treballa per CANTÀNIA 2019.


Les escoles, la mainada, les/els mestres de música, l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot, l’Institut d’Educació i Joventut d’Olot, l’Auditori de Barcelona, els/les músics, … tothom ja està preparant la Cantània 2019.

Aquest any és un homenatge a Brossa. Marta Gil ha preparat la dramatúrgia i la música serà de Eduard Iniesta.

Hi participen: Escola la Bòbila de les Preses, Escola Castanyer de Sant Joan les Fonts, Institut-Escola Cor de Maria d’Olot, Escola-Llar Lluís Maria Mestras d’Olot, Escola Malagrida d’Olot, Escola el Morrot d’Olot, Institut-Escola Petit Plançó d’Olot, Institut-Escola Pia d’Olot, Escola Pla de Dalt d’Olot, Escola Rocalba de Sant Feliu de Pallerols, Escola Sant Roc d’Olot i Escola Verntallat de la Vall d’en Bas.

El dia 19 de maig serà el dia que prop de 500 nenes i nens de tota la comarca hi posaran la seva veu per fer un espectacle impressionant. Cantània és un projecte pedagògic exquisit. No us el perdeu!

Enhorabona a tothom i especialment a la mainada i als/les mestres de música dels centres educatius que des de principi de curs que assagen les cançons i les coreografies.