UN EXERCICI INTERESSANT DE CIUTAT- 10 anys enrere


Des d’Olot Ciutat Educadora us proposem un exercici que ens sembla molt interessant. Un viatge en el temps. Un temps que ens pot semblar molt llunyà, 10 anys enrere, però que en el fons és molt proper.

L’any 2011 amb motiu de la redacció del Projecte Educatiu de Ciutat, amb la participació de prop de 30 persones referents en diferents àrees i sectors, es varen gravar 10 programes radiofònics que tenien per objectiu posar sobre la taula temes de ciutat tan importants com el civisme, la salut, l’educació, la creativitat, la cohesió social.  l’activitat física, la participació ciutadana, la formació professional, el medi ambient ….

Us convidem a tornar a escoltar aquests programes de ràdio que ens poden ajudar a situar l’evolució que hem fet com a ciutat en 10 anys però també comparar les expectatives que es tenien en aquell moment i fins on hem arribat.

La majoria dels temes, opinions, preocupacions i il·lusions que exposen la majoria dels participants en aquest programa radiofònic, conduit per Joel Tallant, són encara ben actuals i ens demostren una vegada més la necessitat de treballar a llarg termini i de revisar amb persistència els objectius que ens plantegem a mig i llarg termini.

Us convidem a tornar-los a escoltar fent un exercici de memòria però també de projecció cap a un 2031 que per molt llunyà que ens pugui semblar està a tocar.

PODEU ESCOLTAR ELS 10 PROGRAMES AQUÍ