CONVOCATÒRIA DE MONITORES I MONITORS PER A L’ESTIU RIU 2021


CONVOCATÒRIA DE MONITORES I MONITORS PER A L’ESTIU RIU 2021.

A partir d’avui mateix i fins al dijous, dia 29 d’abril,  totes les persones que compleixin els requisits poden presentar les seves candidatures per a la borsa de treball de la convocatòria de monitors i monitores per a la campanya d’activitats Estiu Riu 2021 però també per a les campanyes de Nadal 2021 i Setmana Santa 2022.

Es poden consultar els requisits, la documentació necessària i el procediment de presentació a les Bases que trobareu publicades a les pàgines web municipals de l’Ajuntament d’Olot, de l’Àrea d’Esports i de l’Àrea d’Educació i Joventut.

Aquest procés permetrà a les àrees d’Educació, joventut i Esports elaborar els equips de monitores i monitors que conduiran les activitats de lleure educatiu de la ciutat, per a infants i joves, previstes per a aquest estiu i que en els propers dies es presentaran al públic en format de Guia d’Estiu. En el seu moment, aquesta borsa també cobrirà les necessitats de contractació de monitores i monitors de les activitats de lleure educatiu del Nadal del 2021 i de Setmana Santa del 2022.

Per a qualsevol dubte o consulta us podeu adreçar a l’Àrea de Recursos Humans de l’Ajuntament d’Olot o bé als serveis d’Esports, Educació i Joventut de la ciutat.

CONSULTEU LES BASES DE LA CONVOCATÒRIA CLICANT AQUÍ!