QUI SOM I QUÈ FEM?


Des de l’Àrea d’Educació i Joventut treballem per donar un impuls educatiu a la ciutat. Una ciutat que disposa d’incomptables possibilitats educadores per a una formació integral i que actua com un agent educatiu permanent, plural i divers, capaç de contrarestar els factors deseducatius.

Hem d’atendre els infants i joves però també, i amb voluntat decidida, atenem a les persones de totes les edats, perquè és bàsica l’educació al llarg de la vida i perquè donem importància a una formació sempre renovada. Volem escoltar els nostres infants i amb l’ajut de la seva imaginació i creativitat hem de ser capaços de construir la ciutat de tothom. Hem d’ajudar a promoure condicions de plena igualtat, d’equilibri i harmonia entre identitat i diversitat. Volem contribuir a fomentar una educació que transformi qualsevol forma de discriminació i que afavoreixi la llibertat d’expressió, la diversitat cultural i el diàleg en condicions d’igualtat.
 
Sabem de l’esforç diari de mestres, educadors, famílies… però l’educació és un projecte constant i a llarg termini, cal que no defallim. I per això us convidem a participar del projecte, perquè creiem que educar és un repte de totes i tots, és el gran repte d’Olot i de la comarca.