FÒRUM EDUCA’T 2019 Olot-Garrotxa


El Col·lectiu d’Ensenyants de la Garrotxa amb la col·laboració i suport dels Serveis Educatius de la Garrotxa i l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot presenta el Fòrum Educa’t 2019. Es tracta d’una escola d’estiu per a mestres, professors, tècnics i estudiants que amb el títol de “Transformem l’educació” vol tractar i posar sobre la taula temes d’actualitat del món educatiu.

Com podreu comprovar es tracta de 3 dies molt interessants per a compartir experiències, exposar noves tendències i reflexionar sobre temes que preocupen a la comunitat educativa. Des de l’IME pensem que el nivell de les ponències, els tallers i experiències, els temes escollits i la dinàmica participativa que es planteja converteixen la proposta en una veritable Escola d’Estiu amb un nivell molt alt que esperem que la comunitat educativa sàpiga valorar.

La inscripció és gratuïta i us animem a participar-hi.

 

El dilluns dia 1 comença amb la conferència inaugural: «Qui té por de les fake news?» A càrrec de Salvador Alsius, pedagog, periodista, vicepresident del Consell de l’Audiovisual de Catalunya i impulsor del programa eduCAC i continua amb una excel·lent oferta de tallers.

El dimarts dia 2 és el torn de la presentació d’experiències pedagògiques tant de primària com de secundària. Una bona manera de posar-se al dia de les novetats que s’estan fent a diferents centres de Catalunya.

El dimecres dia 3 arriba la Mini-Hackató. Una hackató és un esdeveniment únic, vibrant, creatiu i d’aprenentatge en què moltes persones de perfils diversos aborden problemes o reptes per equips i creen solucions originals i tangibles. És un procés enfocat a la generació col·laborativa de solucions amb impacte. És una experiència de treball col·laboratiu entre persones que volen desenvolupar projectes i trobar solucions a un repte important per a la comunitat. Un laboratori creatiu basat en la cocreació i el treball en equip en què tothom hi aporta les seves experiències, coneixements i habilitats per crear projectes. El repte que es plantejarà en aquesta Mini-Hackató serà “Com despertar el pensament crític dels infants i joves?”

PODEU CONSULTAR EL PROGRAMA COMPLET I FER LA VOSTRA INSCRIPCIÓ A:
https://sites.google.com/xtec.cat/ee2019/inici