Portes Obertes a les Escoles Bressol Municipals d’Olot i a la Llar d’infants de Sant Roc


Els cinc centres han previst jornades de portes obertes per donar a conèixer les escoles i fer un primer contacte amb els alumnes i les seves famílies. A diferència dels anys anteriors, les jornades són presencials i no cal inscripció prèvia.

30 de març de 2022

Un any més, les quatre escoles bressol municipals d’Olot (Les Fonts, La Gredera del Morrot, Sant Pere Màrtir i Sant Miquel) i la Llar d’infants de Sant Roc porten a terme jornades de portes obertes per donar a conèixer les instal·lacions i centres de la ciutat durant aquest mes d’abril. Del 19 al 26 d’abril s’ha previst que els centres realitzin aquestes sessions presencials, totalment obertes a totes les persones interessades.

Seguint les noves normatives per la COVID-19 i, a diferència dels anteriors anys, les jornades són obertes, presencials i començaran a l’hora indicada.

 

Preinscripció curs 2022 – 2023

El procés de preinscripció pel curs 2022 – 2023 pels infants nascuts el 2020, 2021 i 2022 es portarà a terme del 9 al 20 de maig de forma telemàtica a través del web de l’Ajuntament d’Olot: www.olot.cat.

Del 9 al 19 de maig es podran realitzar les preinscripcions de forma presencial. Els matins es gestionarà a la planta baixa de l’Hospici (de 8 a 15 h) i a les tardes es portarà a terme a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà d’Olot situada a la planta baixa de l’Ajuntament d’Olot (de 15 a 17.30 h).

Es podrà demanar cita prèvia per a la gestió d’aquest tràmit des del 3 de maig a través del web de l’Ajuntament d’Olot.

Per més informació podeu consultar el web ime.olot.cat/escolesbressol o posar-vos en contacte amb l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 27 00 49 o a educacio@olot.cat.