La Guia de Recursos Educatius 2022-23 ja està a punt


A partir d’avui mateix totes les educadores i educadors de la ciutat i comarca ja poden accedir a la Guia de Recursos Educatius 2022-23.

L’Àrea de Cultura i Educació ja ha posat a disposició de la comunitat educativa aquesta eina de suport que ja porta en actiu més de 20 anys i que atén més de 2000 demandes cada curs escolar.

La Guia de Recursos Educatius recull activitats educatives (xerrades, tallers, jocs, obres de teatre, concerts, visites guiades…) organitzades per professionals, associacions, serveis, o empreses de la Garrotxa, i proposades als centres educatius d’Olot i comarca. Són activitats pensades per ser dutes a terme principalment dins l’horari lectiu, i com a reforç i complement de la tasca docent dels/les mestres i professors/es.

Els Recursos Educatius faciliten a persones, administracions, entitats i empreses poder implicar-se i col·laborar en l’educació dels/les infants i joves d’Olot i comarca i alhora dona suport a l’educació que es fa als centres educatius, i permet als i les alumnes, així com als educadors, descobrir realitats i experiències més enllà de les activitats habituals així com conèixer persones referents en diferents disciplines.

El període principal de sol·licitud estarà obert a partir del dia 1 de setembre i fins al 14 d’octubre, tot i que els docents poden fer qualsevol sol·licitud al llarg del curs escolar, sempre i quan es faci amb un marge de temps suficient.

La guia d’aquest curs inclou un total de 197 activitats dividides en 7 eixos temàtics: Drets i diversitat, Entorn Social, Promovem la salut, Informació, comunicació i recerca, innovar i aprendre, l’Entorn natural i el paisatge i les Arts, essent aquests dos últims els que tenen una oferta més àmplia.

Podeu consultar la guia i el projecte en aquest enllaç  https://ime.olot.cat/serveis/recursos-educatius/