Nova pàgina web de la preinscripció escolar per al curs 21-22


Avui s’ha posat en marxa el nou web preinscripcio.gencat.cat que neix de la voluntat d’acompanyar millor les famílies durant el procés de preinscripció 2021-2022 als ensenyaments obligatoris. Aquest nou portal temàtic veu la llum en el context de pandèmia per la Covid-19 i permetrà donar suport en la tramitació telemàtica.

El nou web es pot consultar des de qualsevol dispositiu mòbil, presenta els continguts redactats en un llenguatge planer i inclou un ampli centre de suport per a cadascun dels estudis. Es poden trobar podcast, vídeos, un glossari, i un ampli apartat de preguntes més freqüents on es dona resposta als dubtes habituals a l’hora de formalitzar la preinscripció. A més a més, incorpora al menú superior, un botó de traducció al vol que permet navegar per tot el web en català, castellà, occità-aranès, anglès, francès, italià, portuguès i alemany.

A més a més també s’ha elaborat aquest vídeo que explica com fer la preinscripció en línia (telemàtica a través d’internet). El podeu veure al final d’aquesta pàgina o bé a l’enllaç “Com fer la preinscripció en línia”

Us recordem que donada la situació de pandèmia aquest curs també caldrà fer la preinscripció en línia. Per a aquelles famílies que no disposen de mitjans per poder-la tramitar en línia hi haurà la possibilitat de demanar cita prèvia als centres educatius o bé a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME).

Més informació