Nova postal de l’Espai Jove Ideal-OJG.


Aquest final d’any l’Ideal-OJG ha publicat una nova postal de la seva col·lecció. N’és la 6è.

L’objectiu d’aquesta postal és fer arribar als joves els horaris d’atenció, projectes, activitats i serveis que ofereixen per aquest curs 2020-21 conjuntament l’Institut Municipal d’Educació i Joventut, Garrotxa Jove i altres organismes i/o administracions a totes i tots els joves d’Olot i Comarca a través de l’Ideal-OJG, espai jove de referència.

A través d’un codi QR, que es troba al dors de la postal, els joves poden accedir a tota la informació.

En aquest cas, la postal, a més a més, té una frase del cèlebre poeta i escriptor català Joan Maragall “Llum als ulls i força al braç” fent referència a la valentia que cal per superar la situació de crisis general (a tothom) i global (política, social, econòmica, sanitària, …) que vivim en aquests moments i que afecta especialment a molts i moltes joves.

La postal és una picada d’ullet i també conté una invitació per col·laborar amb La Marató, que es celebra per aquestes dates, per recollir diners per a la investigació contra la Covid-19 .

La fotografia de la postal s’ha realitzat a l’Ideal-OJG i correspon als ulls d’una jove participant molt activa i habitual dels serveis i projectes Joves.

Podeu també accedir a la informació clicant aquí