Preinscripció a Escoles Bressol Municipals d’Olot i a la Llar d’infants de Sant Roc per al curs 24-25


Del 16 al 25 d’abril s’han previst les jornades de portes obertes presencials a les quatre escoles bressol de la ciutat i a la llar d’infants de Sant Roc.

Posteriorment, s’obrirà el període de preinscripcions que tindrà lloc del 8 al 21 de maig i es podran fer de manera telemàtica o presencial.

Un any més, les quatre escoles bressol d’Olot i la llar d’infants de Sant Roc arrenquen el procés de preinscripció per al curs 2024-2025. Per aquest motiu, des del dimarts 16 fins al dijous 25 d’abril es portaran a terme les portes obertes a cada un dels centres educatius. Aquestes visites serveixen perquè les famílies que volen portar els seus infants de 0 a 2 anys a una escola bressol puguin conèixer els espais, el personal i el projecte educatiu que desenvolupen.

La llar d’infants de Sant Roc encetarà les portes obertes el dimarts 16 a les 10.30 h i oferirà una segona data, el dijous 18 d’abril, a la mateixa hora. El mateix dimarts 16 a les 17.30 h tindran lloc les portes obres de l’escola bressol Sant Pere Màrtir i les Fonts. Finalment, La Gredera del Morrot oferirà la jornada el dilluns 22 d’abril a les 17.30 h i Sant Miquel, el dijous 25 d’abril també a les 17.30 h.

Un cop finalitzades les jornades informatives, començarà el procés de preinscripcions per al curs 2024-2025 que serà del 8 al 21 de maig. Les preinscripcions es podran fer de manera telemàtica al web www.oloteducacio.cat. Per altra banda, també es podrà fer de manera presencial: els matins de 8 a 15 h a la planta baixa de l’Àrea de Cultura i Educació (C/ Hospici, 8). Es podrà demanar cita prèvia a partir del 2 de maig al web de l’Ajuntament d’Olot.

Per a més informació sobre la documentació necessària, criteris d’admissió o altra informació rellevant, podeu consultar www.oloteducacio.cat o posar-vos en contacte amb l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 27 00 49 o a escolesbressol@olot.cat.