INTRODUCCIÓ
En el marc de la Fira de l’Embotit que té lloc al mes març a la nostra ciutat, l’Agència DinàmiG com a organitzador de l’esdeveniment firal amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut (IME), l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa (AHLG) i Olot Televisió (OTV) presenta aquest projecte “CUINA GRAN”.
ELS OBJECTIUS
-Transmetre els beneficis de la ingesta de carn de porc en una dieta equilibrada als nens/es.
-Treballar la redacció i estructuració d’una recepta culinària.
-Animar-los a cuinar en família.
-Oferir-los la possibilitat de participar en la gravació d’un programa de televisió.
QUÈ PROPOSEM?
Elaborar receptes de plats amb qualsevol ingredient provinent del porc fetes i redactades pels nens i nenes de primària.
Els nens i nenes participants podran presentar la recepta. Uns cuiners de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa (AHLG) triaran les 4 més interessants i possibles de fer per emetre per televisió i es gravaran, el nen/a, al costat d’un cuiner per emetre-les per OTV al programa “Del paisatge a la taula”.
RECORDA!!!
No és un concurs! Simplement s’escull una mostra representativa. Aquí ningú perd, tothom guanya!
La resta de RECEPTES DE CUINA es recolliran en aquest web i es poden consultar.
Finalment, et deixem algunes INDICACIONS PER A FER UNA BONA RECEPTA DE CUINA!!!
VIDEOS “DEL PAISATGE A LA TAULA”
LA CUINA GRAN- LA CUINA DE LA MAINADA
http://olottv.xiptv.cat/del-paisatge-a-la-taula/capitol/piramide-alimentaria
http://olottv.xiptv.cat/del-paisatge-a-la-taula/capitol/filet-de-porc-amb-mandonguilles
http://olottv.xiptv.cat/del-paisatge-a-la-taula/capitol/alberginies-farcides
http://olottv.xiptv.cat/del-paisatge-a-la-taula/capitol/cuscus-amb-verdures-i-botifarres