QUÈ FAN AQUESTS?


QUÈ FAN AQUESTS?

Darrerament s’ha observat un augment dels desperfectes del mobiliari urbà. El seguiment ha permès determinar que molts, no tots, d’aquests desperfectes són fruit de bretolades de colles de joves. Són nois i noies molt joves que surten a sopar sobretot els caps de setmana i amb més incidència les diades festives.

Amb aquesta campanya l’Ajuntament d’Olot vol que la població en general, però sobretot els joves, es preguntin sobre quina necessitat o dret tenen de fer aquestes accions i coneguin la incidència econòmica i social que suposa. 

També vol convidar els pares i mares, responsables d’aquests joves, perquè en parlin a casa i els facin reflexionar. Tots sabem que no tots els joves tenen aquestes actituds però sovint quan van en colla, les primeres sortides de nit o tarda-nit, es descontrolen i no semblen els mateixos.

Que ningú es pensi que això es solucionarà fàcilment. Sabem que una campanya no solucionarà el problema però en tot cas posa el tema sobre la taula i ens convida a tots a actuar des de les nostres possibilitats.

Moltes gràcies
Com sempre “Educar és un repte de Tots”.