SOL·LICITUD DE RECURSOS EDUCATIUS


LLEGIU ATENTAMENT ABANS DE FER QUALSEVOL SOL·LICITUD SI US PLAU

Per poder sol·licitar una o més activitats de la Guia de Recursos Educatius, tots els centres de la comarca de la Garrotxa només cal que entreu a l’aplicació dels Recursos Educatius.

Recordeu que el termini per fer les vostres sol·licituds comença a partir del dia 1 de setembre i finalitza el dia 13 d’octubre. Tot i que durant tot el curs podreu fer sol·licituds (sempre amb temps de marge per poder-ho gestionar). Per tant us recomanem que entreu totes les que segur que us interessen i ja programeu però podeu esperar per a les que dubteu o no n’esteu segurs/es de fer-les.

Per poder formalitzar aquesta sol·licitud us és imprescindible que llegiu les recomanacions que us presentem a continuació:

1-Per entrar cal que disposeu d’un correu xtec o gmail (o associat). Quan entreu a la part superior dreta us indicarà en quin mail esteu entrant. Assegureu-vos que entreu amb el vostre per fer el seguiment de les sol·licituds. És en aquest mail on rebreu les notificacions, confirmacions, informacions, canvis, …

2-Heu d’utilitzar el vostre mail i contrasenya. (No patiu, les contrasenyes no queden registrades enlloc!)
Quan entreu a la part superior dreta us indicarà en quin mail esteu entrant. Tal i com ja us hem dit, assegureu-vos que entreu amb el vostre per fer el seguiment de les sol·licituds.

3-Un cop a dins del programa, si és la primera vegada que ho feu és important que llegiu l’AJUDA (menú superior de l’aplicatiu) abans de fer les sol·licituds.

4.-Tingueu a mà la Guia de Recursos Educatius, o la fitxa concreta de l’activitat que voleu sol·licitar, amb el codi d’activitat que li correspon (l’haureu de posar a la sol·licitud).

5.-ÉS MOLT IMPORTANT que, malgrat us enviem mails de confirmació i recordatoris, entreu a veure les vostres sol·licituds i l’estat de gestió. (PENDENT, ANUL·LAT O CONFIRMAT) Per accedir a consultar les vostres demandes heu d’anar al menú superior “les meves sol·licituds”. També us ajudarà a saber si les demandes que heu fet s’han inclòs al sistema.

6.-Les confirmacions les rebreu sempre al mail que heu utilitzat per entrar com a usuari.

7.-Vosaltres no podreu fer cap canvi des de l’aplicatiu. Qualsevol sol·licitud de canvi, anul·lació o gestió l’heu de fer a través del mail  jreixach@olot.cat

Després de llegir aquests consells ja podeu entrar a l’aplicació dels Recursos Educatius.

MOLTES GRÀCIES PER SEGUIR AQUESTES INDICACIONS
ESPEREM DONAR-VOS UN BON SERVEI