SOL·LICITUD DE RECURSOS EDUCATIUS


Per poder sol·licitar una o més activitats de la Guia de Recursos Educatius, tots els centres de la comarca de la Garrotxa només cal que entreu a l’aplicació dels Recursos Educatius.

Recordeu que el termini per fer les vostres sol·licituds comença a partir del dia 1 de setembre i finalitza el dia 15 d’octubre.

Per poder formalitzar aquesta sol·licitud us recomanem llegiu les recomanacions que us presentem a continuació:

1-Per entrar cal que disposeu d’un correu xtec o gmail (o associat). Quan entreu a la part superior dreta us indicarà en quin mail esteu entrant. Assegureu-vos que entreu amb el vostre per fer el seguiment de les sol·licituds. És en aquest mail on rebreu les notificacions, confirmacions, informacions, canvis, …

2-Heu d’utilitzar el vostre mail i contrasenya. (No patiu, les contrasenyes no queden registrades enlloc!)
Quan entreu a la part superior dreta us indicarà en quin mail esteu entrant. Assegureu-vos que entreu amb el vostre per fer el seguiment de les sol·licituds.

3-Un cop a dins del programa llegiu l’AJUDA abans de fer les sol·licituds.

4.-Tingueu a mà la Guia de Recursos Educatius, o la fitxa concreta de l’activitat que voleu sol·licitar, amb el codi d’activitat que li correspon (l’haureu de posar a la sol·licitud).

5.-Sempre podeu tornar a entrar i veure les vostres sol·licituds i l’estat de gestió. (PENDENT O CONFIRMAT) També per fer les valoracions. IMPORTANT!

6.-Les confirmacions les rebreu sempre al mail que heu utilitzat per entrar com a usuari.

Després de llegir aquests consells ja podeu entrar a l’aplicació dels Recursos Educatius.

Finalment, i després de gaudir del Recurs Educatiu sol·licitat, us demanem que dediqueu uns minuts a fer la vostra valoració, que trobareu a la mateixa aplicació i que és un element bàsic per garantir l’èxit i la continuïtat d’aquest projecte.

 

MOLTES GRÀCIES PER SEGUIR AQUESTES INDICACIONS
ESPEREM DONAR-VOS UN BON SERVEI