Sessions informatives per als futurs alumnes d’educació postobligatòria d’Olot


Els centres d’educació secundària postobligatòria d’Olot, han organitzat de manera coordinada diverses jornades informatives per detallar i resoldre dubtes dels estudiants sobre les característiques dels estudis que ofereixen.

 

Amb el suport de l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot s’han organitzat un conjunt de sessions informatives dirigides als futurs alumnes d’educació secundària postobligatòria i les seves famílies per informar sobre aquests estudis i les seves especificitats.

Des de mitjans de març i fins al mes de maig, s’ha previst que els centres realitzin aquestes sessions informatives, xerrades o trobades que es portaran a terme de forma presencial i telemàtica. Paral·lelament, en alguns estudis que s’ofereixen a Olot i a la Garrotxa també s’han previst entrevistes individualitzades i xerrades per especialitats.

En aquest sentit, a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot i de l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot es pot consultar el conjunt de sessions previstes així com informació addicional de cada centre.

Preinscripció curs 2022 – 2023

Pel que fa referència a l’agenda, cal recordar que del 20 al 26 d’abril serà el torn de la preinscripció d’aquells alumnes que vulguin cursar Batxillerat i Formació Professional de Grau Mitjà en el cas de l’alumnat de continuïtat. Posteriorment, del 17 al 23 de maig serà el torn de la Formació Professional de Grau Mitjà per a la resta de l’alumnat, els Cicles Formatius d’Arts Plàstiques i Disseny de Grau Mitjà. Per últim, en el cas dels Cicles de Formació Professional de Grau Superior així com els Cicles Formatius d’Arts Plàstiques i Disseny de Grau Superior es portarà a terme del 25 al 31 de maig.

Per més informació, qüestions o dubtes es pot contactar amb l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 27 00 49 o a educacio@olot.cat.

Jornades de Portes Obertes PostObligatoris_2022-2023