UNA ALTRA ACCIÓ DEL PRESSUPOST PARTICIPATIU JOVE del 2021


Ja podem gaudir de la primera acció realitzada i finalitzada del Pressupost Participatiu Jove 2021 d’Olot. En aquest cas es tracta de la proposta presentada per la jove artista Mireia Torres, alumne de l’Escola d’Art d’Olot.

La seva idea, tal i com es pot veure a les fotografies, era il·lustrar, amb diferents siluetes de color de persones anònimes, el carreró Fluvià. Aquest carreró amagat i poc freqüentat comunica el carrer Fontanella amb el carrer Esteve Castellà i Lloveras. La finalitat d’aquest projecte és donar vida i color a aquest espai amagat i degradat de la ciutat i acompanyar a les poques persones que l’utilitzen. L’acció contrasta amb les pintades que ja hi ha havia a la paret anteriorment i que la jove artista ha preferit deixar-ho com a teló de fons d’aquesta acció artística. Durant la realització de l’acció han estat forces les persones que han interactuat amb la jove artista i que ha generat diferents reaccions, totes positives.

A banda d’aquesta acció i també dins el Pressupost Participatiu Jove de la ciutat, també ja s’està duent a terme el primer Concurs Literari LGTBI “Paraules sense Gènere” i s’estan preparant altres activitats proposades, gestionades i realitzades per diferents col·lectius de joves.

L’equip de tècnics i dinamitzadors d’Olot i Comarca treballen conjuntament amb el col·lectiu jove per tal de facilitar al màxim que puguin tirar endavant totes aquelles iniciatives i propostes que el jovent proposen per fer una ciutat i una comarca millors.

Podeu seguir les accions del Pressupost Participatiu Jove d’Olot en aquest blog http://idea-la.blogspot.com/