Xerrades per a famílies de 3r i 4t d’ESO


En el marc de les Jornades d’Orientació a 4t d’ESO, el Servei d’Orientació d’Àmbit Comunitari de l’Àrea de Cultura i Educació ha programat dues xerrades dirigides a famílies d’alumnes d’entre 14 i 16 anys.

Serà un cicle de dues xerrades, a càrrec de David Codina, mestre i conferenciant. La primera de les xerrades “Qui t’entengui que et compri” es celebrarà el dia 9 de març a les 18.30h a la sala d’actes de l’Espai Cràter i estarà enfocada a contextualitzar la realitat dels joves d’avui i potenciar les habilitats comunicatives principals per a la millora afectiva i efectiva en la relació i l’acompanyament dels nostres fills i filles.

La segona xerrada “No sap què fer!” es durà a terme el dia 23 de març a les 18.30h, a la mateixa localització, i se centrarà en reflexionar sobre el moment vital i social dels i les joves a l’hora d’escollir un camí professional i prendre consciència de les habilitats i capacitats que caracteritzen al o la jove per escollir l’opció professional amb coherència.

Per assistir a l’acte és necessari inscriure’s prèviament a través del següent formulari ,l’aforament és limitat.

Us hi esperem!