Tercera taula jove comarcal 2019


Divendres, 1 de març, deu joves de la Garrotxa es van trobar a l’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa, per seguir amb el projecte de Taula Jove 2019, coordinat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa. En aquesta tercera sessió el focus del treball ha estat l’àmbit familiar, les relacions que es generen amb els pares, mares i tutors i quines expectatives relacionals tenim amb els nostres referents i quines emocions i sentiments ens generen.

A través de les propostes que realitzaven les tècniques de Ranura, es va fer un primer treball de reflexió individual en el que cada persona tenia espai i temps per a pensar en la seva pròpia realitat. Posteriorment, es proposava compartir aquestes reflexions amb parelles, buscant una persona amb qui se sentissin còmodes i partint del respecte i la confidencialitat perquè cada participant pogués expressar el que volia. Un cop compartit en parelles, les tècniques van proposar compartir conjuntament quines són les necessitats, les preguntes i els dubtes que havien generat més interès.

L’objectiu d’aquestes sessions és empoderar als i les joves de la comarca participants perquè es converteixin en agents de salut jove, referents entre el grup d’iguals. Per finalitzar la sessió, es va compartir un espai de sopar i es va gaudir d’un ambient distés, divertit i amigable, on tots els participants van poder explicar les sensacions viscudes arran de la sessió.