FIRA I GUIA 5:PM D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS


A Olot pensem que Educar és un repte de totes les persones, projectes, empreses i entitats. Sabem que no només s’educa als centres educatius i a les famílies i que les activitats extraescolars, de tota mena, tenen una importància cabdal en el desenvolupament integral de la mainada.

Olot, com a ciutat educadora, exercita i desenvolupa aquesta funció posant atenció en la formació, la promoció i el desenvolupament de tots els seus habitants, especialment dels infants i joves. Per això és fonamental poder comptar amb una bona oferta extraescolar que s’articula a través d’empreses, entitats i institucions, i que ofereix la possibilitat de fer activitat física, activitat artística, activitat de suport escolar, activitat d’idiomes, activitat científica, activitat cultural,  …

Aquesta guia recull en un mateix web bona part de l’oferta extraescolar de la ciutat i ho fa amb un objectiu doble: facilitar la informació a les famílies i alhora donar suport a les entitats i empreses que organitzen aquestes activitats., en un recull pràctic i d’àmplia difusió.

Volem donar les gràcies molt especialment a les empreses i institucions que participen a la guia i que la financen en bona part.

ENTRA A LA GUIA I INFORMA’T.  Clica sobre l’enllaç.  GUIA 5: PM

Aquesta guia la promociona i gestiona DINAMIG amb el suport de l’IME.