Trobada virtual entre centres educatius i responsables de salut


La nostra ciutat, com la resta de Catalunya, es troba en un moment delicat pel que fa referència a la COVID-19. Aquests últims dies, la pandèmia està tenint un fort impacte a tota la ciutat, també als centres educatius.  Per aquest motiu, avui al migdia, l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament ha organitzat una trobada virtual entre les direccions dels centres educatius de la comarca i els responsables de salut per analitzar i compartir la situació de la covid-19.

Davant la complexa situació de la ciutat d’Olot, i la comarca en general, pel que fa referència al numero de contagis de coronavirus en les darreres setmanes, s’ha organitzat aquesta trobada virtual per poder explicar de primera ma als centres educatius quina és aquesta situació i també per poder recollir dubtes o qüestions que preocupen als centres educatius.

A la trobada hi han participat 40 professionals de la comunitat educativa i els metges  Dr. Josep Lluís Nicolau i Dr. Ton Foguet que han explicat que les dades no són gens bones i que ara més que mai cal complir les mesures de prevenció, les mesures de seguretat i no abaixar la guàrdia. També han explicat que l’augment de casos als centres educatius no és perquè no es facin bé les coses per part dels centres, sinó que la causa és l’entrada de la variant britànica del virus que és molt més contagiosa i per tant arriba a més persones, als alumnes també.

MASCARETA – MANS – DISTÀNCIA DE SEGURETAT – VENTILACIÓ