ÈXIT DE LES COLÒNIES PRIMAVERA A LA NATURA


Durant el pont de l’1 de maig 35 nens i nenes d’entre 8 i 12 anys van participar a la segona edició de les colònies del programa Temps x Cures organitzades per l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot. 

La proposta neix amb un doble objectiu: per una banda alliberar temps per a  les famílies, especialment per a les mares a qui majoritàriament repercuteixen les tasques de cures als infants i per altra banda oferir un lleure de qualitat a infants i adolescents.

Des del dissabte 29 d’abril fins al dimarts 2 de maig a la casa de colònies La Cot de Santa Pau, els nens i nenes van fer activitats relacionades amb la natura: pujar al volcà Santa Margarida, crear un herbolari, fer la maqueta d’un volcà, una ruta en bicicleta i organitzar unes olimpíades rurals…

La valoració tant per part de les famílies com per part de l’equip de monitors/es, professionals d’Arriant, en fan una valoració molt positiva. I especialment els nens i nenes, que ja estan esperant la propera edició de colònies que es farà el primer trimestre del curs vinent.

Les colònies Primavera a la Natura estan subvencionades pel programa Temps per a cures del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya destinat a impulsar serveis de cura puntuals per avançar en la corresponsabilitat pública vers les cures.