S’ANUL·LEN L’ORIENTOLOT I EL RODAJOC 2020


ORIENTOLOT I RODAJOC 2020 ANUL·LATS

El proper 15 d’abril estava previst fer l’OrientOlot amb tot l’alumnat de 1r d’ESO dels centres de la ciutat. Malauradament, no el podrem fer perquè la situació actual no ens ho permetrà. I el mateix ens ha passat amb el Rodajoc que s’havia de fer el 8 de maig amb els infants de 3r de primària de totes les escoles de la comarca.

Des dels diferents serveis que organitzem aquestes activitats hem acordat anul·lar-les i així ho hem comunicat als docents que hi estan implicats.

L’Orientolot és una activitat d’orientació per a tots els alumnes de 1r d’ESO de la comarca dissenyada per potenciar l’activitat física. Aquesta activitat es realitza en grups heterogenis formats per nois i noies de diferents centres educatius que aprenen i conviuen durant la jornada. Manté l’esperit de fer esport pel plaer de fer esport i ajuda e enforteixi l’esperit cooperatiu.

El Rodajoc és una activitat que pretén acostar jocs tradicionals i d’arreu del món que es poden fer al carrer i sense gaire material. La idea és apropar als nens i nenes jocs diferents, no competitius i divertits per compartir bones estones de joc més enllà dels que ja es coneixen i són més habituals per la mainada.

Les dues activitats estan organitzades per l’Institut Municipal d’Esports i Lleure, per l’Institut Municipal d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot i el Consell Esportiu de La Garrotxa. Hi col·labora la policia municipal d’Olot de manera especial. A més, comptem amb la imprescindible col·laboració dels docents i els alumnes del Cicle Formatiu d’Activitats Físiques i Esportives de l’Escola Pia que fan possible el muntatge, el desmuntatge i la dinamització de l’activitat. I la implicació dels docents d’educació física que preparen les activitats des dels centres i de manera conjunta perquè el dia de fer-les tot surti bé.

Enviem una abraçada a totes les persones que participen en aquestes activitats i a tot l’alumnat que malauradament aquest curs no les podrà gaudir.