NÚMEROS JOVES 2021


Ens plau presentar-vos els NÚMEROS JOVES d’aquest 2021.

En cap cas no tenim dins els objectius dels serveis de joventut la quantitat com a referència sinó la qualitat de qualsevol de les nostres accions. Però som conscients que els números sovint atreuen l’atenció per ser una manera senzilla i esquemàtica de presentar uns suposats resultats. No deixa de ser una fotografia de la participació activa dels joves de tota la comarca i de l’ús que fan dels serveis que se’ls ofereixen. Els números però no explicaran mai el vincle que es crea, ni el suport, el seguiment i l’acompanyament que es fa des dels diferents serveis a tot aquest munt de joves. Els números són freds i pel contrari la tasca que es fa des dels diferents serveis de joventut és càlida i propera.

Massa sovint els joves són notícia en aspectes negatius, amb números sovint vermells o taronges. Aquí teniu números positius que reflecteixen també, a banda de la implicació i participació dels joves, la feina que es fa des de l’Ideal-OJG, Garrotxa Jove del Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Àrea d’Educació-Joventut de l’Ajuntament d’Olot conjuntament amb un munt d’agents implicats de tots els municipis de la comarca, de l’Hospital, del CASG i molts altres.

Cal dir que no hi és tot el que es fa. Són dades concretes, escollides i seleccionades que en tot cas resumeixen alguns dels aspectes que es treballen a nivell local i comarcal. S’ha fet una selecció de les dades per oferir una presentació neta, clara i polida.

És doncs amb aquest doble objectiu que cada any es publica aquesta infografia produïda des de l’Ideal-OJG.

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE O BAIXAR-VOS ELS NÚMEROS JOVES